nu12 NUGEL


  • 12.00€

  • Raspoloživost: Ni na zalogi
  • Šifra proizvoda: nugel 12Oznake: 12

2x15ml


NUGEL je posebna linija lakova za nokte, koji se suše pod LED ili UV svjetlom, a nazivaju se trajni lakovi za nokte. Nokti uređeni NUGEL lakovima imaju potpuno prirodan izgled, jer u potpunosti poprimaju oblik vašeg nokta. Osjećaj na noktu je vrlo lagan. S NUGELom ne produžujemo nokte, već ga nanosimo na prirodne nokte, koji su nakon nanošenja zaštićeni od vanjskih utjecaja.

Lakovi NUGEL NE sadrže sastojke životinjskog podrijetla, niti su testirani na životinjama. Prikladni su za okoliš i za ljude.   Budući da su NUGELI izrađeni prema "matchy match" ili metodi podudaranja, moći ćete uskladiti boje na rukama s DIPPING puderima, kao i na stopalima s NUGEL lakovima.   Uz gel lak, u kompletu se nalazi i obični lak u istoj boji (2x15ml).


NE VSEBUJE toluena, formaldehida in DBP.

BARVA: bjela s šljokicami,perla

UPOZORENJE!

Zapaljiva! Samo za profeionalnu upotrebu. ČUVATI IZVAN DOHVATA I POGLEDA DJECE. Izbjegavajte kontakt s kožom! Može nadražiti oči i kožu. Izaziva ozbiljne iritacije očiju i kože. Može izazvati alergijsku reakciju. Ako dođe do kontakta, oči i kožu isperite s puno vode. Ako se proguta, isperite usta s vodom i odmah potražite liječnički savjet i pokažite spremnik. Prekinuti upotrebu ako dođe do iritacije.

NUGENESIS NAILS

CONCORD ON

L4K 3X1 CANADA