Zaštita osobnih podataka

Što su osobni podaci?

Osobni podaci su podaci koji se mogu dodijeliti vama kao osobi. To su na primjer vaša adresa, telefonski broj i adresa e-pošte.

Kako tvrtka Nugenesisnails,  Lucija Vranjek s.p. štiti vaše osobne podatke?

Online trgovina www.nugenesisnails.hr pruža sva potrebna tehnološka i organizacijska rješenja za potpunu sigurnost kupnje. Prijenos osjetljivih osobnih i transakcijskih podataka na web stranicu provodi se u sigurnom načinu rada pomoću protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podaci se kodiraju do 256 bitnih ključeva prije nego što napuste preglednik i prenose se na naš poslužitelj u sigurnom obliku. Na taj način sustav sprječava presretanja vaših osobnih i transakcijskih informacija koje šaljete u našu online trgovinu. Sigurnu vezu možete prepoznati tako, da se adresa u pretraživaču prikazuje kao https: // ... i ne s http: // ..., a u gornjem lijevom kutu pojavljuje se znak lokota. Naše web stranice i drugi sustavi zaštićeni su odgovarajućim tehničkim i organizacijskim mjerama protiv gubitka, uništenja, pristupa, izmjene i širenja vaših podataka sa strane neovlaštenih osoba.

Kada Nugenesisnails,  Lucija Vranjek s.p. koristi i obrađuje osobne podatke?

Znamo da vam je iznimno važno pažljivo rukovanje s vašim osobnim podacima. Jer u Nugenesisnails,  Lucija Vranjek s.p.  obraćamo posebnu pažnju zaštiti podataka, u prikupljanju, obradi i korištenju tih podataka strogo se pridržavamo zakonskih propisa.

Nugenesisnails,  Lucija Vranjek s.p. vaše osobne podatke i informacije, koje nam pošaljete koristi za izvršavanje naloga i dostavu robe, plaćanje i obavještavanje o narudžbama, proizvodima, uslugama i ponudama tvrtke Nugenesisnails,  Lucija Vranjek s.p.

Dostavu naručenih proizvoda vrši ovlaštena dostavna služba. U tu svrhu proslijedit ćemo vašu e-poštu i telefonski broj tvrtki za otpremu kako bismo vas obavijestili o statusu vaših pošiljaka i točnom datum isporuke. Ako ne želite da te informacije dostavimo dostavi službi, uvijek se možete suprotstaviti prijenosu vaše e-adrese i / ili telefona. Čak i ako više ne želite primati naše ponude i vijesti, možete poništiti pretplatu klikom na mailing listu ili vaš obavijest pošaljite na: info@nugenesisnails.hr

Prikupljamo, pohranjujemo i obrađujemo vaše podatke za cjelokupnu implementaciju vaše kupnje, uključujući sva naknadna jamstva, za naš servis, tehničku administraciju i vlastite marketinške svrhe. Vaše podatke možemo izbrisati vaše ako uklanjanje tih podataka nije u sukobu sa zakonskim zahtjevom za zadržavanje ili ako ste vi zatražili brisanje, ako više nemamo zakonske potrebe za zadržavanje podataka ili ako je njihovo očuvanje nedopušteno iz drugih pravnih razloga.

Ako su podaci o vašem računu ujedinjeni zbog automatske provjere ili dvostrukog provjere, pristajete na prijenos podataka s starog računa (povijest plaćanja, narudžbe ...) na novi račun.

Račun kupca (prijava na web stranici www.nugenesisnails.hr)

Za svakog kupca koji je ispravno registriran, pripremamo izravni i zaštićeni pristup do njegovih podataka, koji su pohranjeni u našoj tvrtki (korisnički račun). Tu možete pregledati podatke o izvršenim narudžbama i urediti adresu, bankovnu vezu i informacije o našim novostima. Istodobno se obvezujete da ćete postupati s povjerljivim osobnim podacima za pristup i nećete ih proslijediti neovlaštenoj trećoj strani. Naša tvrtka ne preuzima nikakvu odgovornost za zlostavljanje zaporke osim ako se sami ne zalagate za zlostavljanje. Kada prestanete komunicirati s nama, trebate zatvoriti prozor preglednika, posebno ako koristite računalo ili mobilni uređaj zajedno s drugim osobama.

Imate li pitanja o zaštiti podataka?

Ovdje smo da vam pomognemo
Pitanja i porukePrema Zakonu o općem zakonu o zaštiti podataka (GDPR) Europske unije, imate pravo na slobodan upit o pohranjenim podacima i, ako je potrebno, i pravo ispravljanja, zaključavanja ili brisanja tih podataka.

Ako imate pitanja o zaštiti podataka ili nam želite poslati poruku o upitima ili brisanju vaših podataka, upotrijebite sljedeće podatke za kontakt:

Vlasnik i administrator web stranice www.nugenesisnails.hr
Službeni naziv tvrtke: Nugenesisnails,  Lucija Vranjek s.p.
Sjedište: Jakčeva 17, 2380 Slovenj Gradec

Zakonski zastupnik:  Lucija Vranjek 
Web stranica: www.nugenesisnails.hr
E-pošta: info@nugenesisnails.hr

Voditelj za zaštitu podataka
Svaki pojedinac može, u slučaju da vjeruje da na bilo koji način krši svoja prava od zaštite svojih osobnih podataka, svaki put kad podnese pritužbu nadzornom tijelu - povjerenik za informiranje u Republici Sloveniji:
Republika Slovenija, povjerenica za informiranje, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Nugenesisnails,  Lucija Vranjek s.p. poštuje Vašu privatnost iu skladu sa zakonom (Zakon o zaštiti osobnih podataka ZVOP-1, Službeni glasnik Republike Slovenije br. 86/04 i GDPR), stoga na web stranici www.nugenesisnails.hr obavljamo sve aktivnosti za zaštitu i etičko ponašanje vaše osobne podatke.